Zoeken

Marokkaan doet Hitler na en bedreigd winkelpersoneel

30 oktober 2020 - 13:40 - Wereld

©

Een Marokkaanse staatsburger is zaterdag gearresteerd voor een winkel van Leader Price in Montpellier. Hij zou in dronken toestand met een schaar het winkelpersoneel met de dood hebben bedreigd en zich hebben voorgedaan als Hitler.

Het incident gebeurde op 24 oktober. Waar de man eerder in de ochtend al voor onrust in de winkel had gezorgd, keerde hij ’s middags terug met een schaar, meldt Midilibre.

Volgens getuigenverklaringen beledigde de verdachte, naast de doodsbedreiging, een bewaker die hem probeerde weg te duwen. Hierbij verwondde hij een andere werknemer die de bewaker te hulp kwam. Ook dreigde hij de winkelmedewerkers met het doorsnijden van hun keel.

Toen de man eenmaal was gearresteerd door de politie bleek hij illegaal in het land te verblijven. Alvorens hij Frankrijk moet verlaten is hij naar de psychiatrische spoeddienst Colombière gebracht om verhoord te worden.

Tijdens het verhoor heeft hij de feiten toegegeven waarvan hij wordt beschuldigd, met uitzondering van het geweld en de bedreigingen tegen het personeel. Hij is voorlopig ondergebracht in het administratief detentiecentrum in Perpignan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team