Zoeken

Mohamed Aabbassi redt vrouw en baby uit brandende woning in België

20 augustus 2017 - 16:40 - Wereld

©

Mohamed Aabbassi is de nieuwe held in België. Hij riskeerde zijn eigen leven om een moeder en haar baby uit een brandende woning te redden.

Mohamed Aabassi, die in een restaurant in Antwerpen werkte om zijn Nederlands te verbeteren, was eerder deze maand getuige van een woningbrand. Toen hij een vrouw en haar baby aan het raam van het gebouw zag besloot hij in te grijpen. De vrouw was in paniek en bang om het gebouw via de trappen te verlaten volgens Bx1.

Mohamed aarzelde geen minuut. Hij rende naar de derde verdieping om de vrouw en haar baby te helpen. Eenmaal het gezinnetje veilig liep Mohamed opnieuw het gebouw binnen om een andere vrouw op de tweede verdieping te redden maar verloor zelf het bewustzijn na te veel rook te hebben ingeademd. Hij werd in het ziekenhuis opgenomen en ontdekte zijn foto de volgende dag in de krant.

De jongeman, professionele Futsal-voetballer, keerde zaterdag terug op het veld. De moeder en haar baby doen het goed en zouden nooit in levensgevaar hebben verkeerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team