Zoeken

Bewoners Marina Smir woedend op “openlucht nachtclub”

14 augustus 2017 - 21:10 - Gemeenschap

©

In Marina Smir bij Tetouan in het noorden van Marokko zorgt een hotelbar voor veel onvrede. De “chiringuito” wordt ‘s nachts een openlucht nachtclub en zorgt voor veel geluidsoverlast.

De feesten duren in de zomer tot 5 uur ‘s morgens. De eigenares van een nabijgelegen villa vertelde over de situatie aan Le360. “We slapen niet meer sinds het begin van de zomervakantie. We hebben via de Vereniging van eigenaars herhaaldelijk aan het hotel gevraagd om minder lawaai te maken. De plek is niet geschikt voor een nachtclub. Het is niet geluiddicht”. De vereniging heeft een klacht ingediend maar daar werd geen gevolg aan gegeven.

De hoteleigenaar stelt echter een vergunning te hebben van de autoriteiten. De directrice van het hotel Marina Smir meent van niets op de hoogte te zijn en nooit klachten te hebben gehad.

Volgens Roukia Alaoui is de feestelijke chiringuito bedoeld om meer toeristen aan te trekken en jongeren die gewoonlijk naar Spanje gaan om te feesten aan te moedigen om in Marokko te blijven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team