Zoeken

Marhaba 2022: Royal Air Maroc breidt vluchtprogramma uit

11 juni 2022 - 19:40 - Marokkanen in het buitenland

©

Als onderdeel van Operatie Marhaba 2022 zal Royal air Maroc zes miljoen stoelen aanbieden op 80 routes wereldwijd. De nationale luchtvaartmaatschappij is van plan bijna 90% van haar routenetwerk van vóór de gezondheidscrisis te bestrijken. Zij zal daartoe verschillende routes die in die periode opgeschort werden hervatten én nieuwe routes openen, aldus de directeur-generaal van de luchtvaartmaatschappij, Abdelhamid Addou.

Addou, die het woord voerde tijdens een door het parlement georganiseerde conferentie over de Operatie Marhaba, herinnerde aan de maatregelen die de luchtvaartmaatschappij heeft genomen om de reis van Marokkanen uit de hele wereld tijdens de zomer tot een succes te maken.

Lees ook: Royal Air Maroc breidt vluchtaanbod voor wereld-Marokkanen uit

Parallel daarmee zal Royal Air Maroc ook haar netwerk in Afrika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika uitbreiden, zo voegde de verantwoordelijke eraan toe. Hij deelde mee dat de vraag in deze periode het aanbod van vliegreizen ruimschoots overtreft, waardoor de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij haar vloot heeft moeten uitbreiden om een intensief vluchtprogramma in de beste omstandigheden te kunnen garanderen.

Lees ook: Royal Air Maroc lanceert nieuwe diensten voor Marokkanen in Europa

Daarnaast is een aantal aanbiedingen en faciliteiten gecreëerd om tegemoet te komen aan de vraag naar een gestandaardiseerd en duurzaam product tegen een zeer betaalbare prijs voor gezinnen die in het buitenland wonen. Hierdoor is de totale prijs met 20% gedaald, aldus Addou.

Bladna.nl