Zoeken

Loubna Abidar leugenaarster volgens Sheikh Fizazi

17 september 2015 - 21:15 - Cultuur

©

Aan de twist tussen hoofdrolspeelster van de prostitutiefilm Much Loved Loubna Abidar en Sheikh Mohamed Fizazi lijkt geen einde te komen. In een bericht op Facebook schrijft Sheikh Fizazi dat de actrice een leugenaarster is. Enkele weken terug verdedigde hij haar nog en vroeg aan Marokkanen om haar te vergeven.

Act 1

Eind augustus zou de actrice van Zine Li Fik (Much Loved in het Arabisch) in een telefoongesprek met Fizazi berouw hebben getoond voor haar "ernstige fout". De Sheikh schreef toen op sociale media dat zij een fout had begaan door de rol van prostituee te spelen maar dat ze vergeven moest worden. Hij beloofde zelf dat hij ieder die de goede wil van "zijn zuster Loubna Abidar" in twijfel zou trekken, zou berispen en dat hij zich met haar "als een broer en vader" ging gedragen.

Act 2

Eerder deze week vertelde de Marokkaanse actrice aan het tijdschrift Gala dat ze nooit met Fizazi had gesproken. "Ik belde deze mijnheer op om te vragen waarom hij die uitspraken maakte. Hij vertelde me gewoon dat hij het had gedaan om me te beschermen van degenen die me kwaad willen doen." Ze heeft dus naar eigen zeggen nooit berouw getoond.

Act 3

Een hele verandering. Sheikh Fizazi stelt nu dat Loubna Abidar liegt. Hij zegt dat hij wel degelijk met haar een gesprek heeft gehad in augustus en dat hij deze heeft opgenomen. Hij dreigt ermee het gesprek op internet te zetten.

Afspraak voor act 4...

Bladna.nl