Zoeken

Loreen onthult spiritueel geheim achter succes

5 november 2023 - 22:00 - Cultuur

©

De Zweeds-Marokkaanse zangeres Loreen, wiens echte naam Lorine Zineb Nora Talhaoui is, heeft al twee keer het Eurovisie Songfestival gewonnen en heeft een indrukwekkende carrière op haar naam staan. Onlangs gaf ze een inkijkje in haar persoonlijke leven, speciaal voor haar fans.

In 2012 vertegenwoordigde Loreen Zweden op het Eurovisie Songfestival in Bakou, Azerbeidzjan, waar ze triomfeerde met het nummer "Euphoria". Dit jaar herhaalde ze dit succes met het nummer "Tattoo" tijdens de 67e editie van het songfestival. Ze is na de Ier Johnny Logan de tweede kandidaat die twee keer de overwinning heeft behaald. Momenteel is ze bezig met een uitverkochte tour in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Maar wat is het geheim achter haar fenomenale en hartverwarmende optredens?

Lees ook: Loreen: "Mijn Marokkaanse cultuur is een heel sterk erfgoed"

Spiritualiteit speelt een cruciale rol in het leven van de zangeres. Ze onthulde dat ze tijdens haar optreden een spiritueel genezer in het publiek had uitgenodigd om te zorgen dat de Liverpool Arena - waar de finale van het Eurovisie Songfestival 2023 plaatsvond - op dezelfde frequentie als zijzelf was. "Het gaat erom een bepaald soort energie op te wekken. Wanneer je verliefd bent, voel je een bepaalde energie in je lichaam, en wanneer je je negatief voelt, resoneer je met een andere soort energie," vertelde ze aan Metro.co.uk.

"Ik had een genezer bij me. Voor elk optreden mediteerden we samen buiten, waarbij we veel liefde genereerden en daarmee resoneerden," onthulde de zangeres. "Wat je uitstraalt, voelen mensen. Ik wilde echt die mooie energie in de ruimte creëren waar we waren." Ze nodigde haar fans uit om haar komende concerten bij te wonen voor een unieke ervaring. "Als je naar een van mijn shows komt, zijn er bepaalde frequenties en geluiden die met specifieke delen van je lichaam resoneren. Sommige frequenties openen het hart voor liefde, terwijl andere het communicatiechakra openen."

Lees ook: Loreen gefeliciteerd door Zweeds koningspaar

De achtergrond van haar moeder heeft ook bijgedragen aan haar succes. "Mijn moeder verliet Marokko op 14-jarige leeftijd en vluchtte voor haar familie. Ze kreeg mij toen ze 16 was. Ze heeft haar hele leven veranderd, zonder enige vorm van opleiding, door simpelweg te beslissen wat ze wilde. Ze creëerde het leven dat ze zich had voorgesteld."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team