Zoeken

Lalla Soukaina, meest elegante prinses op huwelijk Prins Albert

22 juli 2011 - 19:00 - Marokko

©

Prinses Lalla Soukaina, de dochter van prinses Lalla Meryem, zus van koning Mohammed VI, werd uitgeroepen tot meest elegante prinses op het huwelijk van Prins Albert II van Monaco met de Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock.

De stemming, georganiseerd door het Britse tijdschrift Hello Magazine, plaatst Lalla Soukaina op de eerste plaats van de meest elegante gasten, voor de 25 Europese prinsessen die aanwezig waren op de bruiloft.

De tweede meest elegante prinses is Marie van Denemarken, de vrouw van prins Joachim van Denemarken, terwijl de derde plaats komt toe aan prinses Lalla Meryem, moeder van Lalla Soukaina.

De twee prinsessen waren voor de bruiloft gekleed in lichtroze traditionele Marokkaanse kleden, met een zeer discrete make-up en met veel finesse uitgekozen accessoires.

Lalla Soukaina droeg diamanten oorbellen en een kleine tas die bij haar outfit paste, terwijl Lalla Meryem een handtas van dezelfde kleur als haar kaftan en gouden oorbellen droeg.

Afgelopen mei werd prinses Lalla Salma, vrouw van koning Mohammed VI, ook tot meest elegante gast verkozen tijden het huwelijk van prins William en Kate Middleton, tijdens een stemming gehouden door hetzelfde tijdschrift.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team