Zoeken

Prinses Lalla Meryem heeft mooiste glimlach

25 mei 2013 - 12:00 - Marokko

©

Prinses Lalla Meryem, oudere zus van koning Mohammed VI, heeft een van de mooiste glimlachen in de wereld. Dat zegt Mohamed Naji, een kaakchirurg gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde in de Verenigde Staten.

"Ik heb de tanden van meerdere prinsessen en echtgenotes van de staatshoofden mooier gemaakt. Zij hebben allen een magische glimlach en zijn erg vriendelijk. Maar de glimlach van de Marokkaanse prinses Lalla Meryem en dat van Koningin Rania van Jordanië, behoren tot de mooiste glimlachen die ik heb gezien", aldus dokter Naji aan een Arabisch tijdschrift.

Voor de chirurg, lid van de American Academy of Cosmetic Dentistry, heeft de vrouw van Prins William, Kate Middleton, de mooiste glimlach ter wereld.

Prinses Lalla Meryem verschijnt steeds minder in het openbaar. Af en toe vertegenwoordigd ze de Marokkaanse koninklijke familie tijdens aangelegenheden in Europa.

Moeder van twee kinderen, Lalla Soukaïna en Moulay Driss, geboren uit haar huwelijk met Fouad Filali, woont Lalla Meryem sinds enkele maanden in Tanger.

Bladna.nl