– 2 blikjes tonijn in olie
– 250g schelpvormige pasta
– 2 hardgekookte eieren
– 2 tomaten
– 12 olijven
– 15 cl olijfolie
– 1 eetlepel azijn
– 1 eetlepel citroensap
– enkele takjes basilicum
– Zout en peper
Kook de pasta in gezouten water, giet af en voeg 5 cl olijfolie toe. Mengen zodat de olie zich goed verspreidt.
Verwijder de zaadjes en hak de tomaten, pel de eieren en snijd ze in kwarten.
In een kom de azijn, citroensap en de resterende olijfolie, zout en peper mengen. Voeg de pasta, gehakte tomaten, uitgelekt tonijn en olijven toe.
Roer alles dooreen en garneer met hard gekookte eieren. Bestrooi met basilicum en dien meteen op.
Aubergine met garnalen
Marokkaanse hapjes met garnaal
Aubergine gevuld met tonijn
Batbot gevuld met gehaktvlees
Courgettebeignets
Wortelsalade op Marokkaanse wijze