Zoeken

Marokkaanse tomatensalade

Marokkaanse tomatensalade
Ingrediënten

 500 g trostomaten
 ½ groene paprika
 2 bosuitjes
 ½ zakje verse dille (11 g)
 5 takjes peterselie
 3 soeplepels olijfolie
 2/3 theelepels gemalen komijn
 zout
 peper

Tomaten wassen, halveren en in heel kleine stukjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Dille en peterselie fijn knippen.

In een kom de tomaten, paprika, bosui, dille, peterselie, olie, azijn en komijn door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en eventueel snufje komijn.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 15 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl