Zoeken

Pastasalade met kip en koriander

Pastasalade met kip en koriander
Ingrediënten

 500gr pasta
 gegrilde kipfilet
 enkele takjes koriander
 2 citroenen
 100 gram rozijnen
 1 eetlepel olijfolie
 Zout en peper

Vinaigrette:
 8 eetlepels olijfolie
 4 eetlepels azijn
 1 eetlepel mosterd
 Zout en peper

Zet de rozijnen in een kom met warm water en laat deze even drenken. Kook de pasta 10 minuten in ruim kokend water gemengd met een eetlepel olijfolie.

Snijd kipfilets in sneden. Snij de citroenen in achten en verwijder het vruchtvlees zodat je alleen de schil overhoud.

Meng de pasta, de kip, de gekonfijte citroen en de uitgelekte rozijnen en voeg zout en peper toe naar smaak.

In een andere kom, meng de mosterd met de azijn en voeg er de olijfolie, zout en peper aan toe, goede mengen.

Giet deze dressing over de pasta en bestrooi met gesnipperde koriander. Roer even door mekaar voor het serveren.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 30 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team