Zoeken

Marokkaanse worstenbroodjes

Marokkaanse worstenbroodjes
Ingrediënten

 Bladerdeeg
 Marokkaanse worstjes, niet pikant
 Eigeel
 Sesamzaadjes of zwarte komijn

Rol het bladerdeeg uit. Snijdt de bladerdeeg in repen van de breedte van de worsten en ongeveer 10 cm lang.

Laat de worstjes eventjes koken in heet water, laat uitlekken en afkoelen.

Rol om elk worstje een reep bladerdeeg heen. Voorverwarm je oven een tiental minuten op 180°C.

Leg de Marokkaanse worstenbroodjes op een ingevet of met bakpapier bedekt ovenplaat. Bestrijk elk broodje met een beetje eigeel en bestrooi met een beetje sesamzaad of zwarte komijnzaadjes.

Laat 10 à 15 minuten bakken tot het bladerdeeg een mooi goudbruine kleur heeft.

  • Gepubliceerd op:
  • Auteur :
  • Kooktijd : 25 min
Marokkaanse recepten
Meer recepten
Ch'hiwat Bladi

Bladna.nl