Zoeken

Koninklijke Gendarmerie verwikkeld in schandaal in Berrechid

24 september 2023 - 23:00 - Marokko

©

In Berrechid zijn twee gendarmes op heterdaad betrapt in het huis van een bekende bordeelhouder uit de stad. Er loopt een onderzoek naar hen.

Woensdag gingen twee gendarmes van een brigade van de Koninklijke Gendarmerie in de provincie Berrechid naar het huis van een bekende bordeelhouder uit de stad voor een nachtje feesten. Bij aankomst probeerden ze discreet te zijn door hun dienstauto op een afgelegen plek te parkeren en deze af te dekken met een zeil alvorens het bordeel binnen te gaan, meldt Assabah.

Lees ook: Vrouwelijk gendarme in Marokko geschorst wegens TikTok-video’s

Maar deze voorzorgsmaatregelen bleken tevergeefs. Denkend dat het om een gestolen auto ging, belde een nachtwaker het noodnummer van de Koninklijke Gendarmerie. Patrouilles van de Koninklijke Gendarmerie van Berrechid kwamen onmiddellijk ter plaatse en ontdekten dat het voertuig toebehoorde aan een brigade van de Koninklijke Gendarmerie van de provincie. Zij startten een onderzoek met succes. De twee gendarmes werden op heterdaad betrapt op ontucht in het bordeel. Een onderzoek is gaande naar de zaak.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team