Zoeken

Koning Mohammed VI op finale Arab Club Champions Cup verwacht

16 februari 2021 - 17:20 - Sport

©

Koning Mohammed VI zal naar verwachting de finale van de Arab Club Champions Cup tussen Raja Casablanca en de Saoedische club Al-Ittihad Jeddah bijwonen. De wedstrijd zal mogelijk in het Moulay Abdellah sportcomplex in Rabat plaatsvinden.

De datum van de wedstrijd werd nog niet vastgelegd. Het wordt de eerste wedstrijd in het sportcomplex in de Marokkaanse hoofdstad sinds het begin van de coronapandemie in maart vorig jaar.

Al Ayam bericht dat ongeveer 15.000 fans de wedstrijd zullen mogen bijwonen. Dat is 20 procent van de volledige capaciteit van het sportcomplex. Door de epidemiologische situatie werden twee data genoemd door de Unie van Arabische voetbalbonden (UAFA). De finalewedstrijd zal begin maart of begin april worden gespeeld, naargelang de evolutie van de pandemie.

Volgens het medium zal Koning Mohammed VI aanwezig zijn en persoonlijk de beker aan de winnaar uitreiken. De winnende club zal bovendien een premie ontvangen van 6 miljoen dollar. De verliezer krijgt 2,5 miljoen dollar.

Raja Casablanca plaatste zich voor de finale van de Arab Club Champions Cup door de Egyptische Al Ismaily in de halve finale met 3-0 te verslaan. Het is de derde keer dat de Marokkaanse club de finale van het Arabisch kampioenschap speelt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team