Zoeken

Kleinzoon voormalige Marokkaanse generaal gearresteerd

24 september 2020 - 14:20 - Marokko

©

De kleinzoon van een voormalige Marokkaanse generaal is door de politie in Rabat gearresteerd en in voorlopige hechtenis genomen na een opzettelijke aanrijding.

Al Akhbar bericht dat de jonge "ould lefchouch" afgelopen vrijdag een tegenstander tijdens een verboden race met quads in de wijk Souissi met opzet aanreed.

Het 17-jarige slachtoffer liep ernstige verwondingen op aan de voeten. Zijn vader stapte naar de politie en deed aangifte tegen de kleinzoon van de generaal en meerdere andere jongeren.

Drie minderjarige verdachten werden aangehouden, waaronder de kleinzoon van de generaal. Alle drie werden in de aanwezigheid van hun ouders door de politie gehoord en vervolgens voor de rechter geleid. De kleinzoon van de generaal bekende de feiten en werd in voorlopige hechtenis genomen. De twee andere verdachten werden na de betaling van een borgtocht van 10.000 dirham vrijgelaten.

Volgens het medium werden de drie jongeren aangeklaagd voor poging tot moord en het niet-verstrekken van hulp aan een persoon in gevaar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team