Zoeken

Karima El Mahroug aka Ruby is helemaal niet rijk en zoekt job als kuisvrouw

26 juni 2014 - 15:32 - Wereld

©

Karima El Mahroug, beter bekend als Ruby, vertelde enkele dagen geleden aan Italiaanse media dat ze helemaal niet rijk was en dat de voormalige Italiaanse Premier Silvio Berlusconi de persoon is die het best voor haar heeft gezorgd.

Terwijl het beroepszaak van Berlusconi volop aan de gang is omdat hij betaald seks had met de toen minderjarige Karima El Mahroug, heeft de Marokkaanse escortgirl besloten hem in de media te verdedigen. Berlusconi werd eerder in deze zaak veroordeeld tot 7 jaar gevangenis en een levenslang verbod op politieke functies.

"Ze hebben hem voor niets tot zeven jaar veroordeeld", vertelde Karima aan Il Giornarle, een dagblad dat tot de familie Berlusconi behoort. "De waarheid is dat hij voor mij meer respect heeft getoond dan ieder andere man die ik in nachtclubs heb ontmoet."

Karima El Mahroug vertelde ook hoe haar leven was vernietigd door de media en door mensen die haar hebben misbruikt om Berlusconi te schaden. Ze ondervindt tevens moeilijkheden om een job te vinden omdat iedereen denkt dat ze rijk is.

"Ik was 17 en wanhopig. Ik vertelde dingen aan mensen die mijn vrienden niet waren. Ik heb alles verzonnen om aandacht te krijgen. Het zijn jeugdfouten en ik dacht niet dat ik ze mijn leven lang zou moeten betalen."

"Ik ben momenteel arm. Wat de media vertelt over miljoenen die ik van Berlusconi heb gekregen zijn slechts geruchten. Als Berlusconi me vijf miljoen had gegeven zou ik nu niet verplicht zijn om aan mijn schoonouders geld te vragen om naar de winkel te gaan."

"Wanneer ik naar een baan zoek, zelfs als een verkoopster, sta ik voor gesloten deuren omdat mensen denken dat ik 5 miljoen euro heb en toch wil werken. Ze vragen zich dan af wat het verbergt. Nu heb ik misschien een job gevonden in een restaurant in Milaan." En als het niet goed komt, dan sluit Karima El Mahroug het niet uit om een job als kuisvrouw te zoeken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team