Zoeken

Karima El Mahroug of het droomleven van Ruby

18 mei 2014 - 21:01 - Marokko

©

Karima El Mahroug aka Ruby schijnt haar verleden te willen vergeten en is volgens de media een echte zakenvrouw geworden. De jonge Marokkaanse werd bekend nadat ze als minderjarige een seksuele relatie onderhield met de voormalige Italiaanse Premier Silvio Berlusconi.

Terwijl Berlusconi nog steeds worstelt met de gevolgen van deze relatie, geniet Ruby het hele jaar door van het zonnige strand Playa del Carmen in Mexico.

The Star Phoenix schrijft dat de huidige levensstijl van de voormalige nachtclubdanseres de grootste filmsterren en popdiva’s jaloers maakt. De jonge vrouw bouwt momenteel een luxe resort in Mexico, dat de naam van haar dochter Sofia Aida zal dragen.

Karima El Mahroug investeert ook in onroerend goed in het Midden-Oosten, waar ze kort geleden 2 miljoen euro op een bankrekening in de Verenigde Arabische Emiraten heeft gestort. Met het geld wil ze drie appartementen in Dubai kopen.

In Italië wordt verrast gereageerd om de aankopen van Karima El Mahroug. De 21-jarige Marokkaanse uit Fkih Ben Saleh probeert een voorbeeldige moeder en een succesvolle zakenvrouw te worden. De bunga bunga feestjes van Berlusconi wil ze definitief vergeten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team