Zoeken

Justin Hartley smoorverliefd op Marokkaanse Sofia Pernas

4 januari 2021 - 16:00 - Cultuur

©

Na twee gestrande huwelijken heeft de Amerikaanse acteur Justin Hartley op Instagram aangekondigd dat hij een relatie heeft met de Marokkaans-Spaanse actrice Sofia Pernas. Hartley is vooral bekend vanwege zijn rol in de serie “This is us”.

De Amerikaan, die rollen heeft vertolkt in verschillende succesvolle televisieseries, liet weten dat hij al 8 maanden een relatie heeft met de actrice Sofia Pernas.

De aankondiging van Hartley komt iets meer dan een jaar nadat de acteur scheidde van Chrishell Stause. Na een huwelijk van twee jaar liet hij Stause per SMS weten dat hij wilde scheiden van haar. Ook Stause is een bekende Amerikaanse, ze dankt haar bekendheid onder andere aan haar deelname aan het programma "Dancing With The Stars".

Sofia Pernas is in 1989 geboren in Fez. Ze heeft een Spaanse vader en een Marokkaanse moeder. Pernas is vooral bekend voor haar rollen in de televisieseries Les Feux de l’Amour (2015-2016), Jane the Virgin (2016-2017) en The Brave (2017-2018). Sinds 2019 is ze te zien in de serie Blood & Treasure. Ook speelt ze samen met Hartley in de serie "The Young and the Restless".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team