Zoeken

Serie Little Birds geeft kijkje in wereld van erotiek in Tanger

18 februari 2021 - 14:40 - Cultuur

©

De miniserie ‘Little Birds’ die zich in Tanger afspeelt, is nu ook te zien op streaming website Starzplay. De serie is gebaseerd op een verhaal van schrijfster Anaïs Nin, die bekend staat om haar erotische boeken.

Het verhaal draait om een rijke Amerikaanse vrouw die naar de stad Tanger uit de jaren vijftig verhuist. De Amerikaanse actrice Juno Temple, die de rol van Lucy Savage vertolkt, vertelt dat de wereld in ’Little Birds’ vergelijkbaar is met een droom of een herinnering die diep is weggestopt. Volgens haar zijn de beelden onwerkelijk en in een nostalgische sfeer gefilmd zonder vulgair te worden.

De hoofdpersonage gaat met haar vader, een wapenfabrikant, naar Tanger. Daar arrangeert de vader een huwelijk voor zijn dochter met een rijke Britse aristocraat, niet wetende dat de nieuwe echtgenoot bepaalde seksuele voorkeuren erop nahoudt. Hij valt namelijk op mannen. Lucy zoekt dan haar eigen weg tussen de rijke mensen van Tanger en ontmoet de bekende Marokkaanse prostituee Cherifa Lamour. Zij geeft de jonge Amerikaanse een kijkje in de wereld van de bordelen in de stad. De rol wordt vertolkt door de Libanese actrice Yumna Marwan.

Volgens Temple zal de serie niet iedereen bevallen. "De serie laat vrouwen zien die op zoek zijn naar plezier, maar bescheiden blijven. Maar dit keer zijn het de mannen die zich vaker uitkleden dan de vrouwen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team