Zoeken

Jonge Marokkaan vermist op zee

13 januari 2021 - 10:00 - Wereld

©

Mohamed Chelaf wordt al dagen op zee vermist. Hij blijft onvindbaar ondanks onderzoek van de Spaanse en Marokkaanse reddingsdiensten. Zijn ouders zijn ontroostbaar en zetten alles in om nieuws te verkrijgen van de 28-jarige visser die met een paar vrienden naar Spanje was vertrokken.

De verschrikkelijke consequenties na het zinken van een boot afgelopen woensdag, zijn nog niet helemaal duidelijk. Na de verdwijning van Soufiane, zijn het nu de ouders van een andere jongeman die vechten voor nieuws van hun kind. Het gaat over Mohamed Chelaf Hammout, een 28-jarige visser, geboren in Belyounech.

De familie is wanhopig, legt El Faro de Ceuta uit. De ouders van de jonge Marokkaan zijn een zoekactie gestart met een affiche met de naam en de foto van hun zoon, om erachter te komen waar hij is en of hij nog leeft. Volgens dezelfde media maakt Mohamed deel uit van een groep jonge Marokkanen die plaatsnamen aan boord van een geïmproviseerde boot. Ze werden afgelopen woensdag verrast door de storm. Mohamed wordt sindsdien vermist.

"Hij ging op zoek naar een beter leven," zegt zijn neef, die ook probeert te achterhalen wat er met hem is gebeurd. Het gebrek aan informatie zorgt voor nog meer wanhoop bij de gezinnen die door deze tragedie worden getroffen, voegt de krant toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team