Zoeken

Industriepark Moghogha in Tanger opgeknapt

10 maart 2021 - 12:00 - Economie

©

De industriële zone van Moghogha in Tanger wordt volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Voor dit project werd een bedrag van 10 miljoen dirham vrijgemaakt.

Een overeenkomst over de renovatie van het industriepark werd tijdens een bijeenkomst van de regionale raad van Tanger-Tetouan-Al Hoceima (CR-TTA) goedgekeurd.

Als onderdeel van het project worden de wegen binnen de industriële zone opgeknapt. Et zal ook aandacht zijn voor de landschapsarchitectuur van het gebied waaraan 3,5 miljoen dirham werd toegekend, evenals de bewegwijzering en de installatie van openbare verlichting langs de wegen in de hele zone, voor 6,5 miljoen dirham.

De rehabilitatiewerken worden ter hoogte van 500.000 dirham door de Vereniging van de Industriële Zone van Tanger (AZIT) gefinancierd. De regionale raad van Tanger-Tetouan-Al Hoceima (CR-TTA) kende het project 5 miljoen dirham toe. De rest, 4,5 miljoen dirham, wordt gefinancierd door de wilaya van de regio Tanger-Tetouan-Al Hoceima, het promotie- en ontwikkelingsagentschap van de noordelijke provincies (APDN), het ministerie van Industrie, Handel en de Groene en Digitale Economie en het ministerie van Economie, Financiën en Administratieve Hervorming.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team