Zoeken

Imran Louza haalt uit naar voormalig coach Vahid Halilhodžić

25 december 2023 - 23:30 - Sport

©

Imran Louza heeft hard uitgehaald naar zijn de voormalige coach van de Atlas Leeuwen, Vahid Halilhodžić, vanwege een beslissing die tijdens zijn tijd als bondscoach werd genomen.

Tijdens een cruciale wedstrijd die leidde tot de uitschakeling van Marokko in de kwartfinale tegen Egypte op de Afrika Cup in 2021, maakte Imran Louza een controversiële pass die hij nu toeschrijft aan een instructie van Halilhodžić. Ondanks zijn twijfels voerde hij de pass uit, een beslissing waar hij nog steeds mee worstelt.

Lees ook: Vahid Halilhodžić: "Ik weiger te spreken over het Marokkaans elftal"

"Ik herinner me Halilhodžić nog... Hij stond achter mij en schreeuwde dat ik de bal moest passen naar Achraf Hakimi. Dat moment is in mijn geheugen gegrift. Ik maakte de pass, ook al was het niet de beste optie," verklaarde hij.

"Vandaag word ik daarvoor bekritiseerd, ik wil deze situatie ophelderen, want het is heel belangrijk," voegde de Watford FC-speler toe. "Toen ik na de wedstrijd de kleedkamer binnenliep, begon ik mij af te vragen: waarom heb ik die pass gegeven?"

Lees ook: Imran Louza blij om voor Marokko te spelen (video)

Imran Louza is niet opgenomen in de selectie die Walid Regragui heeft aangekondigd voor de aankomende Afrika Cup in Ivoorkust.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team