Zoeken

Imaan Hammam helpt mensen in nood tijdens Ramadan

12 mei 2021 - 17:00 - Cultuur

©

Deze Ramadan heeft het Marokkaans-Egyptische supermodel Imaan Hammam zich ingespannen om maaltijden voor behoeftigen te bereiden en uit te delen. Ze ging hiervoor een samenwerking aan met het Amsterdamse restaurant The Wild Room.

Op haar Instagram-account schreef het model: "De laatste 10 dagen van de Ramadan! Wat een prachtige maand van genezing! Het is zo triest dat er een einde aan komt". Op de bijbehorende foto is Hammam te zien in een ruimte vol met voedselpakketten. Via haar bericht maakte ze ook bekend dat ze voor deze actie samenwerkt met het Amsterdamse restaurant The Wild Room.

"Vandaag hebben deze vrouwen en ik zo hard gewerkt om maaltijden te bereiden voor mensen in nood", zegt ze. Het Marokkaans-Egyptische supermodel is ervan overtuigd dat het ook goed voor jezelf is om andere mensen te helpen. "Het maakt ons ook gelukkiger en gezonder. Geven verbindt ons ook met anderen, creëert sterkere gemeenschappen en draagt bij aan een gelukkiger samenleving voor iedereen. En het is niet alleen een kwestie van geld - we kunnen ook onze tijd, onze ideeën en onze energie geven," legt het model uit.

Voor Imaan Hammam is het een traditie geworden om tijdens de Ramadan behoeftigen te helpen. Vorig jaar schonk de 24-jarige Marokkaanse geld aan twee moskeeën en de non-profit organisatie She’s the First, die genderongelijkheid uit de wereld wil helpen via onderwijs. Ook schonk ze geld aan de bouw van een gebedsruimte voor vrouwen in een moskee in Fisher, Indiana en aan het Islamitisch Cultureel Centrum in New York.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team