Zoeken

Hollywood-actrice wil volgens Marokkaanse wet scheiden

1 juni 2014 - 20:52 - Wereld

©

Een Amerikaanse actrice die tot de Moorish National Aboriginal beweging behoort, weigert dat haar scheiding door een Amerikaanse rechtbank wordt behandeld. Ze heeft geen enkele band met Marokko, behalve dan dat de leden van de Moorish National Aboriginal ervan overtuigd zijn dat ze Marokkaans zijn en enkel de wetten van Marokko moeten gehoorzamen.

Pilar Sanders vraagt in beroep en met betwistbare bewijsstukken over haar Marokkaanse roots, dat haar scheiding van een Amerikaan wordt geannuleerd. Deze zou haar namelijk miljoenen kosten. Zelf wil ze dat haar scheidingszaak door een Marokkaanse rechtbank wordt behandeld.

Ze verklaarde hierover aan de media "De Verenigde Staten kunnen niets tegen me doen. Ik vraag Marokkaanse justitie, nu!". Nogal verrassende uitspraken...

Ook weigert de vrouw haar huwelijksnaam te veranderen. Sanders is de familienaam van haar ex-man Deion Sanders, maar zolang er geen uitspraak is van de Marokkaanse justitie weigert ze van deze af te zien.

In ’onze echte wereld’ is Pilar Sanders echter gewoon een Amerikaanse actrice en filmmaakster. Zij is onder meer bekend van haar rollen in Mod Squad (1999), Streets of Blood (2009) en Deion and Pilar Sanders: prime time love (2008).

De rechtbank heeft haar hoger beroep intussen afgewezen. Pilar Sanders geeft de strijd echter niet op en wil de zaak doorzetten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team