Zoeken

Hakim Ziyech in vizier Saoedische club

1 februari 2024 - 09:00 - Sport

©

De Saoedische voetbalclub Al Shabab heeft interesse getoond in de Marokkaanse international Hakim Ziyech. Zijn huidige club, het Turkse Galatasaray, lijkt open te staan voor een transfer van de speler.

Het Britse Daily Mail, dat de informatie publiceerde, meldt dat het niet de eerste keer is dat Al Shabab zijn zinnen zet op Ziyech; de club had al in 2023 interesse getoond in de Marokkaanse international.

Lees ook: Mooie beelden: Ziyech troost Hakimi na nederlaag op Afrika Cup (video)

Ziyech, die momenteel bij Galatasaray speelt, kwam op 19 augustus naar de Turkse club op huurbasis met een optie tot koop. Sinds zijn aankomst bij de Turkse kampioen heeft hij enkele indrukwekkende prestaties geleverd, hoewel hij ook te kampen had met blessures. De 30-jarige speler viel op tijdens de wedstrijd van zijn club tegen Manchester United in november, waar hij twee doelpunten scoorde en een beslissende pass gaf in de 3-3 gelijkspel.

Lees ook: Ivorianen huwen Hakim Ziyech met een Ivoriaanse actrice

Naast Ziyech heeft Al Shabab ook interesse in andere spelers. De club richt zijn pijlen op voetballers zoals doelman David de Gea, Ivan Rakitic en het jonge talent Miguel Almirón.

Bladna.nl