Zoeken

Hakim Ziyech’s marktwaarde blijft dalen

18 juni 2024 - 18:00 - Sport

©

De marktwaarde van Hakim Ziyech, de Marokkaanse aanvaller van Galatasaray, bevindt zich al enkele jaren in vrije val en bedraagt nu nog maar 9 miljoen euro.

Volgens Transfermarkt is Ziyech’s waarde lichtjes gedaald van 9,5 miljoen euro in de vorige update naar 9 miljoen euro nu. De waarde van de Atlas Leeuw is de afgelopen jaren fors gedaald, aangezien die in 2019 nog 50 miljoen euro bedroeg, toen hij schitterde bij Ajax.

Lees ook: Hakim Ziyech, "trots van de Arabieren"

Na een wisselvallig seizoen bij Galatasaray, afgesloten met de landstitel in de Super Lig, bevindt Hakim Ziyech zich op een kruispunt. De Marokkaanse aanvaller, die lange tijd afwezig was door blessures en wiens prestaties niet aan de verwachtingen van de Turkse club voldeden, heeft verschillende opties. Als Galatasaray de aankoopoptie in zijn huurcontract niet activeert, keert de aanvaller deze zomer hoogstwaarschijnlijk terug naar zijn oude club Chelsea.

Lees ook: Hakim Ziyech: geruchten over vertrek bij Marokkaans elftal

Ongewenst bij The Blues voordat hij werd uitgeleend aan Galatasaray, zou Ziyech ook kunnen kiezen voor een nieuwe start bij een andere club in Europa of Saoedi-Arabië. Met zijn talent, met name zijn magische linkerbeen, en zijn ervaring, wekt de Marokkaanse international nog steeds de interesse van grote clubs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team