Zoeken

Ghita El Allaki, de geduldige liefde voor Saad Lamjarred

19 september 2022 - 10:00 - Cultuur

©

Ghita El Allaki, de toekomstige vrouw van de Marokkaanse zanger Saad Lamjarred, komt uit een rijk gezin in Marrakech. Haar moeder bezit meerdere grote hotels in de rode stad. Ze wordt omschreven als een succesvolle zakenvrouw die gelooft in de waarde van hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding, waarden die ze aan haar kinderen heeft doorgegeven.

De jonge vrouw werd onmiddellijk verliefd op Saad Lamjarred. Hij was meer terughoudend en vertelde haar dat hij niet van plan was om te trouwen. Hij was net aan het begin van zijn zangcarrière en had een moeilijk huwelijk achter de rug. Toch bleef Ghita bij hem, wat leidde tot een uitzonderlijke vertrouwensrelatie.

Lees ook: Wie is Ghita El Allaki, de verloofde van Saad Lamjarred

Ghita veranderde haar leven en haar toekomst voor de zanger. Ze studeerde in Canada maar besloot haar studies op te geven om bij de zanger te blijven, ook tijdens de moeilijkste momenten. Ze was ook de eerste die zich in Frankrijk begaf toen hij werd gearresteerd op verdenking van verkrachting in een hotel in Parijs.

Lees ook: Saâd Lamjarred gaat trouwen

Jarenlang werden er geruchten verspreid volgens dewelke Saad en Ghita getrouwd waren, maar de twee bleven dat ontkennen. De zanger vreesde onder meer dat een huwelijk moeilijk zou worden geaccepteerd door zijn vrouwelijke fans. Daar komt nu verandering in. De twee zullen naar verwachting zeer binnenkort trouwen. De bruiloft wordt in Parijs gehouden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team