Zoeken

Trouwdatum Saad Lamjarred en Ghita El Alaki bekend

24 oktober 2022 - 20:00 - Cultuur

©

De Marokkaanse zanger Saad Lamjarred en Ghita El Alaki zullen hun huwelijk op 17 november in Marokko vieren. Familie, fans en vrienden zullen op de ceremonie worden uitgenodigd.

De feestelijkheden zullen plaatsvinden in Rabat, aldus een door Le360 geciteerde bron. Benadrukt wordt dat de zanger streeft naar een 100% Marokkaanse sfeer. Onlangs had hij verklaard dat de ceremonie, die vorige maand in Parijs plaatsvond, slechts door enkele familieleden werd bijgewoond. Het was een kleine ceremonie voor de ondertekening van de huwelijksakte.

Lees ook: Saad Lamjarred organiseert groot trouwfeest in Marokko

Saad Lamjarred liet toen ook weten voegde dat zijn moeder, actrice Nezha Regragui, om deze grote ceremonie had gevraagd en dat je een moeder niets kunt weigeren.

Lees ook: Saad Lamjarred en Ghita El Allaki delen foto’s van trouwfeest

"Ik wil mijn familie bedanken en iedereen die ons heeft gefeliciteerd, en ook mijn lieve fans over de hele wereld. Dank aan iedereen die er was en onze vreugde deelde, en ook aan iedereen die er niet bij kon zijn. Moge God jullie dagen kleuren met vreugde en geluk", schreef Saad Lamjarred op Instagram na de ceremonie in Parijs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team