Zoeken

Galatasaray wil uitgeleende Nordin Amrabat terug

12 juni 2015 - 13:35 - Sport

©

De Turkse club Galatasaray heeft de terugkeer van Nordin Amrabat gevraagd. De Marokkaanse international werd vorig jaar aan Malaga uitgeleend.

De coach van Galatasaray, Hamza Hamzaoglu, vertelde op een persconferentie dat zijn club op de aanwezigheid van Amrabat rekende voor het voorseizoen. "Amrabat zal zich bij de andere spelers voegen voor het voorseizoen en zal dus met ons zijn. Ik ben ervan overtuigd dat zijn toekomst aan ons team verbonden is", aldus Hamzaoglu.

Amrabat bevindt zich momenteel in Marokko waar hij vrijdag met de Atlas Leeuwen tegen Libië zal spelen. Hij wordt na de wedstrijd terug in Malaga verwacht. Wil de Spaanse club hem behouden dan zal 3,5 miljoen euro, de helft van zijn transferprijs, voor eind juni aan Galatasaray moeten worden betaald.

Het lijkt er dus meer op dat Galatasaray de Spaanse club onder druk wil zetten om de effectieve transfer van de speler af te ronden. Spaanse sportexperts zijn het er in ieder geval over eens, Nordin Amrabat heeft een heel goed seizoen achter de rug en is ongetwijfeld een goede aanwinst voor Malaga.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team