Zoeken

Frankrijk: ontvoering gemeld vanuit Marokko

17 mei 2022 - 12:20 - Wereld

©

Een man meldde vanuit Marokko de ontvoering en de gijzeling van één van zijn familieleden in Parijs. De politie van Fontenay-sous-Bois heeft niet alleen het slachtoffer gevonden, maar is er ook in geslaagd drie vermeende ontvoerders te arresteren.

Nadat hij beelden had ontvangen van de jongeman in slechte omstandigheden, waarschuwde een familielid de gerechtelijke politie (SDPJ). De man werd ontvoerd in Parijs en de gijzelnemers eisten een losgeld van 19.000 euro van zijn familie.

Lees ook: Vermiste Marokkaanse tiener dood teruggevonden in Italië

De politie van Fontenay-sous-Bois heeft een onderzoek ingesteld dat zijn vruchten heeft afgeworpen. Door het telefoonsysteem te doorzoeken konden ze een mobiele telefoon lokaliseren in de ondergrondse parkeergarage van Auchan in Fontenay-sous-Bois. Vrijdag troffen ze het slachtoffer daar aan in een auto en brachten ze hem naar het ziekenhuis, meldt Le Parisien. Volgens een politiebron heeft hij snijwonden op zijn lichaam, maar is zijn leven niet in gevaar.

Lees ook: Vermiste vrouw en zoon in Agadir teruggevonden

Intussen is een team van de antimisdaadbrigade van de stad erin geslaagd drie personen te arresteren die ervan worden verdacht de ontvoerders te zijn. Ze zijn afkomstig uit Montpellier en waren naar de Parijse regio getrokken om een casinoschuld van 800 euro te vereffenen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team