Zoeken

Farah El Fassi en Omar Lotfi gaan scheiden

9 januari 2024 - 22:00 - Cultuur

©

De liefdesrelatie tussen de Marokkaanse actrice Farah El Fassi en de Marokkaanse acteur Omar Lotfi lijkt over te zijn.

Na een periode van ups en downs in hun relatie, wijzen recente berichten erop dat een scheiding tussen het koppel aanstaande is. Dit nieuws wordt bevestigd door de Marokkaanse journalist Fahd El Hashemi, een vriend van het stel, in een bericht op zijn Instagram-account.

Lees ook: Yassine Bounou en Imane Khallad: een leven ver van de geruchten

Volgens El Hashemi heeft Farah El Fassi officieel een echtscheidingsprocedure gestart tegen haar echtgenoot Omar Lotfi. "El Fassi heeft een echtscheidingszaak aangespannen wegens onenigheid tegen Omar, om een einde te maken aan hun relatie, ondanks zijn weigering," onthulde de mediaprofessional. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke wending in het leven van het bekende acteurspaar.

Farah El Fassi en Omar Lotfi, die samen een dochter hebben, werden nog samen gezien tijdens de laatste editie van het Filmfestival van Marrakech. Het stel leerde elkaar kennen in 2010 tijdens de opnames van de film "L’enfant Cheikh" van Hamid Bennani. Ze trouwden in 2014.

Lees ook: Hiba Abouk over nieuwe relatie met Achraf Hakimi

Zowel El Fassi als Lotfi hebben samengewerkt in verschillende andere films en televisieseries, waaronder "Al Haraz" van Abdelhay Iraqui, "Ahlam Nssim" van Ali Tahiri en Hamid Ziani, en de televisiefilm "Boughaba" van Driss Roukh.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team