Zoeken

Eric Gerets blijft in Marokko

11 februari 2012 - 14:00 - Sport

©

Bondscoach Eric Gerets mag in Marokko blijven, aldus Ali Fassi Fihri, voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF). Gerets is volgens hem "de man van de situatie".

Ali Fassi Fihri verklaarde deze week dat "de missie die is toevertrouwd aan de Belgische technicus, een competitieve nationale team op te stellen tegen 2014" en dat de Afrika Cup een fase was en geen doel op zich.

De voorzitter van de FRMF denkt dat wat voor de vroege eliminatie van Marokko in de Afrika Cup zorgde het "gebrek aan communicatie of pedagogie" was.

"Wat er gebeurde in Libreville is zeker te betreuren, maar brengt het uitstekend werk van Eric Gerets niet in twijfel, noch zijn wens om een groot avontuur te kennen met voetballers die voor hun land een onvoorwaardelijke liefde tonen."

"We hebben een 4-jarig contract met Eric Gerets en een aantal doelstellingen, waarvan we de resultaten aannemen. Uit eerdere ervaringen, positief of negatief en zowel bij nationale teams als clubs, weet men dat met stabiliteit en continuïteit in het werk, de resultaten volgen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team