Zoeken

El Ahmadi definitief gestopt met voetbal

1 augustus 2022 - 18:20 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse middenvelder Karim El Ahmadi heeft een definitief punt gezet achter zijn voetbalcarrière. De 37-jarige middenvelder vertrok begin dit jaar nog naar de Saudische club Al-Ittihad.

El Ahmadi maakte het nieuws bekend bij ESPN, waar hij als analist aanwezig was bij de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Osasuna. "Ik heb er een paar maanden over na kunnen denken. Het is nu officieel dat ik wil gaan stoppen met voetballen," aldus El Ahmadi.

Lees ook: Karim El Ahmadi door club gedumpt

El Ahmadi brak door bij FC Twente in de Eredivisie. Daarna speelde hij voor Feyenoord, waarmee hij landskampioen werd in 2017 en ook tweemaal de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal won. De Marokkaanse international speelde meer dan 50 interlands voor Marokko en voetbalde daarnaast ook voor de Engelse club Aston Villa en in de Verenigde Arabische Emiraten voor Al-Ahli.

Lees ook: Marokko: Karim El Ahmadi maakt einde aan internationale carrière

El Ahmadi vertrok in 2018 naar de Saudische club Al-Ittihad, maar zijn contract werd daar in het begin van dit jaar niet meer verlengd, onder meer omwille van blessures. In de toekomst hoopt hij nog jeugdtrainer te worden bij Feyenoord.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team