Zoeken

Duitse pedofielverdachte gearresteerd in Tetouan

30 maart 2014 - 22:08 - Marokko

©

Een Duitse journalist werd donderdag in Tetouan gearresteerd op verdenking van pedofilie. De man werd volgens onze bronnen voor het busstation van Tetouan gearresteerd met twee minderjarige meisjes in zijn auto.

Mohamed Benaissa, voorzitter van het Noordse Observatorium voor de Mensenrechten, vertelde ons dat de meisjes in de auto waren gezien door voorbijgangers die wisten dat de Duitser verdacht werd van pedofilie. Zij verwittigden de politie.

De 46-jarige journalist werd gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst in afwachting van het onderzoek. De man had met één van de meisjes via Facebook afgesproken en haar overtuigd om een vriendin mee te nemen.

Een computer en een camera waarmee hij de meisjes had gefotografeerd, werden door de politie in beslag genomen. In Mehdia, strandplaats nabij Kenitra, wordt de Duitser van soortgelijke feiten verdacht.

Het is de tweede arrestatie van een buitenlandse pedofiel in Tetouan in enkele maanden tijd. De Britse Robert Bill die ervan wordt verdacht een jonge meisje te hebben misbruikt, verschijnt op 11 april voor de rechter in de noord Marokkaanse stad.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team