Zoeken

Dubai: politieagent verkracht Marokkaanse

21 oktober 2011 - 16:00 - Wereld

©

Een politieagent uit Dubai verscheen op 17 oktober voor de justitie omdat hij een 27-jarige Marokkaan heeft ontvoerd en verkracht.

Op 7 juni stopte de politieagent, S.A., de taxi waarin het slachtoffer zat, voor een gewone verkeersovertreding. De jonge vrouw probeerde een andere taxi te nemen maar werd tegengehouden door de agent die haar voorstelde haar naar huis te brengen, wat ze accepteerde.

Na ongeveer tien minuten stopte S.A. in een verlaten plek waar hij de jonge vrouw sloeg en verkrachtte, alvorens weg te rijden. Hij kwam een paar minuten later terug en bracht het slachtoffer naar haar vrienden in Sharjah.

De officier vertelde haar toen dat hij al vijf Marokkaanse vrouwen had verkracht omdat zijn net zo ongemanierd waren als alle Marokkanen. Hij zei ook nog dat hij de zoon was van een senior politieofficier.

De versie van het slachtoffer werd bevestigd door vrienden en een politieagent die de scene met de taxi heeft kunnen bezichtigen op de bewakingscamera van een hotel.

S.A. ontkent de verkrachting en beweert dat het een gewenste relatie was. De rechtbank moet zijn uitspraak geven op 21 november.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team