Zoeken

Zwangere Britse ster toont trots babybump in Marrakech

12 april 2023 - 11:00 - Cultuur

©

De Britse ster Ferne McCann, van de ITVBe-realityserie ’The Only Way Is Essex’, is zwanger en bevindt zich momenteel in Marrakech, waar ze het prima naar haar zin heeft. Ze deelde een schattige foto van haar babybump op social media.

De voormalige Towie-ster deelde op Instagram een foto waarop ze te zien is op een strandstoel in een bikini met een blauw patroon en een witte zonnehoed. Ze maakte ook van de gelegenheid gebruik om haar 2,9 miljoen volgers een gelukkig Pasen te wensen. "Vrolijk Pasen voor jullie allemaal. Normaal gesproken zou ik nu een gebraden lam in de oven hebben staan en me klaarmaken voor een eierzoektocht, maar vandaag maken we ons klaar voor een andere zwembaddag in Marrakech," schreef ze.

Lees ook: Dua Lipa in Marrakech voor reclamecampagne (foto’s)

De 32-jarige actrice laat weten dat ze gelukkig is met de komst van een nieuwe baby. "Ik heb het gevoel dat deze zwangerschap anders is dan toen ik zwanger was van Sunday. De ene ochtend word ik wakker en denk ik dat ik een jongen krijg, en het volgende moment denk ik nee, het is een meisje. Ik kan niet wachten om deze kleine te zien en te ontmoeten."

Haar bericht zette het web in vuur en vlam. "Wow my BABY MUMMA fittttttt" (gevolgd door de heart-eye emoji en een hartje), reageerde haar verloofde, Lorri Haines. "Vrolijk Pasen voor de mooie nieuwe baby, de ervaring is zo anders wanneer je iemand hebt die voor je zorgt terwijl je zwanger bent, hoop dat al je dromen uitkomen," schreef een fan.

Lees ook: Actrice Zoe Saldana geniet van Marrakesh

Andere commentaren gingen over het geslacht van de baby. "Als ik naar je buik kijk denk ik dat het een jongen is", schreef iemand. "Ik denk dat het nog een meisje wordt, ik dacht hetzelfde na mijn eerste prinses, maar ik werd gezegend met een tweede. Twee meisjes, twee heel verschillende zwangerschappen en twee heel verschillende geboortes, maar het is niet gezegd dat het geen jongen wordt. Je bent mooi," betoogt een andere fan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team