Zoeken

Drama op voetbalveld in Tanger

16 december 2023 - 11:00 - Sport

©

In Tanger heeft zich een tragisch incident voorgedaan op een voetbalveld waarbij een jongeman van in de dertig om het leven is gekomen.

Het voorval deed zich voor in de wijk Bir Chifa, waar de jongeman aan het voetballen was met vrienden. Volgens het lokale nieuwsportaal Tanja24 voelde de jongeman zich tijdens de wedstrijd plotseling vermoeid, verliet hij het veld om op adem te komen en stortte vervolgens in, tot grote schrik van zijn medespelers en naasten.

Lees ook: Ibrahim sterft aan hartstilstand tijdens voetbalwedstrijd in België

Op sociale media zijn talrijke eerbetonen verschenen, met name van een lokale verenigingen en mensen die de overledene kenden. De identiteit van het slachtoffer is niet bekend gemaakt. De hulpdiensten en de politie waren snel ter plaatse.

Lees ook: Vader Mbark overlijdt paar dagen na zijn zoon, voetballer Omar Achadoud

Dergelijke ongevallen zijn helaas niet ongebruikelijk in de voetbalwereld. In het verleden hebben diverse professionele voetballers hartproblemen gekregen tijdens het spelen. Abdelhak Nouri, een jonge Nederlandse voetballer van Marokkaanse afkomst, is waarschijnlijk de bekendste onder hen. Hij kreeg een hartstilstand tijdens een vriendschappelijke wedstrijd van zijn club en liep daarbij ernstige en blijvende hersenschade op.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team