Zoeken

Dounia Batma haalt hard uit naar internetgebruikers

30 juni 2020 - 14:40 - Cultuur

©

Dounia Batma is niet blij met de geruchten die over haar de ronde doen op sociale media en heeft besloten om te reageren.

De Marokkaanse zangeres heeft haar woede de vrije loop gelaten in een bericht op haar accounts op sociale media. Ze ontkent onder meer de berichten over een juridisch conflict die ze zou hebben met een Arabisch productiebedrijf.

"Op sociale netwerken circuleert een grote leugen over een vermeende rechtszaak met een productiebedrijf waaraan ik een schadevergoeding moet betalen. Deze daders hebben zelfs de tijd niet genomen om de datum op het document uit 2017 te lezen. De klacht was niet-ontvankelijk verklaard door de Bahreinse rechtbank.", aldus de zangeres op Instagram.

Dounia Batma reageerde ook op de opmerkingen van enkele internetgebruikers die haar ervan beschuldigden haar zwangerschap te hebben gesimuleerd nadat ze een foto van haar eerste zwangerschap had gedeeld. "Jullie willen mijn tweede zwangerschap niet accepteren. Het is niet mijn fout als jullie niet begrijpen dat het om een oude foto ging. Ik ben niet verantwoordelijk voor jullie intellectuele capaciteiten".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team