Zoeken

Digitale ecosysteem van Noord-Marokko, finalist voor "Skift IDEA Awards 2020"

14 december 2020 - 17:40 - Marokko

©

Het digitale ecosysteem van Noord-Marokko is doorgedrongen tot de finale ronde van de Skift IDEA Awards 2020. Dit is een prestigieuze prijs in de toerismesector. De Marokkaanse regio dingt mee naar de onderscheiding in de categorie "beste innovatiebestemming".

De Regionale Raad voor Toerisme van Tanger-Tetouan-Al Hoceima heeft in de afgelopen jaren veel energie gestoken in het aantrekken van toeristen door gebruik te maken van digitale middelen.

De andere kanshebbers op het winnen van de prijs zijn de United States Tourism Board, de California Tourism Board, het Miami Tourism and Business Bureau en de Tourism Association Kyoto, meldt Aujourd’hui Le Maroc. Er is de afgelopen jaren in het noorden van Marokko veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van digitale diensten voor toeristen.

Volgens Rkia Alaoui, president van de CRT Tanger-Tetouan-Al Hoceima, staat dit deel van Marokko inmiddels bekend om zijn digitale aanwezigheid en innovatie. Alaoui stelt dat de nominatie het bewijs is dat de CRT op de goede weg is om te voldoen aan de veranderende behoeften van toeristen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team