Zoeken

Dakloze Marokkaanse geeft peuter aan vreemde

15 november 2014 - 17:25 - Gemeenschap

©

Een 40-jarige Marokkaanse vrouw werd in het zuid-Spaanse Malaga gearresteerd nadat ze haar peuter aan een onbekende vrouw had toevertrouwd. De moeder vertelde dat ze niets te eten had voor het kind en op straat sliep.

De politie kreeg een tip binnen van een ziekenhuisbewaker. Hij hoorde de twee vrouwen praten, telefoonnummers uitwisselen en zag hoe de Marokkaanse vrouw haar baby aan de andere vrouw gaf.

Dezelfde dag nog vond de politie de vrouw die het kind had meegenomen bij haar thuis. Ze vertelde eerst dat ze een vriendin was van de moeder van het kind. Later gaf ze echter toe dat ze er uit medelijden mee had ingestemd het kind een paar dagen onderdak te bieden.

De politie vond de dakloze moeder terug. Zij bevestigde dat haar kind al 24 uur niets had gegeten en ze hem daarom aan een onbekende vrouw had toevertrouwd.

Beide vrouwen zullen voor de rechter verschijnen. De moeder van het kind wordt vervolgd voor het niet nakomen van haar ouderlijke plichten. De baby werd aan de sociale diensten toevertrouwd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team