Zoeken

Royal Air Maroc: nieuw document vereist voor het instappen

19 oktober 2020 - 13:20 - Marokko

©

Royal Air Maroc vraagt een nieuw document van al haar passagiers. Het gaat over een gezondheidsverklaring die nu verplicht is voor alle aankomsten op Marokkaanse luchthavens.

Om het toerisme dat op een heel laag pitje stond sinds de sluiting van de luchtgrenzen nieuw leven in te blazen, heeft de overheid de voorwaarden voor buitenlanders die Marokko willen binnenkomen versoepeld. Toeristen kunnen nu naar het Koninkrijk reizen met een eenvoudige hotelreservering of op uitnodiging van een Marokkaanse organisatie. Naast deze documenten moet er ook een mondmasker worden gedragen en moeten passagiers een PCR-test kunnen voorleggen die binnen 72 uur voor vertrek is afgenomen.

Met behulp van deze maatregelen bieden nu meer dan tien luchtvaartmaatschappijen speciale vluchten aan tussen Marokko en verschillende wereldwijde bestemmingen. Het betreft Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc, Air France, Transavia, Ryanair, Tunisair, EgyptAir, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, TAP Air Portugal, Emirates Airlines, Etihad Airways en Qatar Airways.

Later zullen er andere maatschappijen volgen. Dit nieuwe document wordt sinds vrijdag 16 oktober vereist op vluchten van Royal Air Maroc.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team