Zoeken

Cheb Khaled laat "vermeende" zoon arresteren

4 juli 2023 - 19:30 - Cultuur

©

Cheb Khaled heeft een beroep gedaan op de politie om een jongeman te laten arresteren die hem lastigviel en beweerde zijn zoon te zijn. De jongeman volgde de zanger tot op zijn werkplek, in de kantoren van het radiostation Beur FM in het Franse Charenton-le-Pont.

De 63-jarige zanger riep zondagnacht de hulp in van de politie om de 27-jarige jongeman te arresteren die naar verluidt de kantoren van radiozender was binnengedrongen en eiste "zijn vader" te zien. De radiopresentator maakte hem duidelijk dat de zanger van de wereldbekende hit "Aïcha" hem niet wilde ontmoeten. De jongeman dreigde uit frustratie de Porsche van Khaled te vernielen, meldt Le Parisien.

Lees ook: Khaled: "Ik ken koning Mohammed VI sinds hij kroonprins was"

De jongeman, die zichzelf voorstelt als een journalist, werd in bewaring genomen op het politiebureau alvorens te worden vrijgelaten. "Ik kwam naar de radio om met hem te praten, ik val hem niet lastig. Ik heb zelfs gelijk gekregen van de rechter. Ik wachtte bij de ingang. Mijn vader, want ik ben wel degelijk zijn zoon, stuurde mensen om me te bedreigen", verklaarde hij aan de politie.

Lees ook: Cheb Khaled onder vuur door Marokkaanse vlag in clip

Cheb Khaled claimt slechts één zoon te hebben met zijn ex-vrouw van Marokkaanse afkomst. De zanger werd geboren in Oran en heeft de Marokkaanse nationaliteit. Hij woont nu in Luxemburg en bracht in 2022 zijn laatste album uit.

Bladna.nl