Zoeken

Bruiloft dochter Nigeriaanse miljardair in Marrakech

26 september 2022 - 18:00 - Marokko

©

Zaterdag is Bienose Tito Ovia, dochter van de Nigeriaanse miljardair Jim Ovia, voorzitter van de Zenith Bank, getrouwd met haar verloofde, Ugochukwu Emmanuel Chukwu, tijdens een privé-ceremonie in Marrakech.

Bienose Tito Ovia en Ugochukwu Emmanuel Chukwu zijn definitief in het huwelijk getreden in Marrakech, een populaire vakantiebestemming bij sterren. Veel persoonlijkheden uit de Nigeriaanse samenleving en zakenlieden waren op de ceremonie aanwezig. Onder hen Aliko Dangote, de rijkste zakenman van Afrika.

Lees ook: Nezha Regragui spreekt over huwelijk zoon Saad Lamjarred

Bienose Tito Ovia is de dochter van Jim Ovia, voorzitter van de Zenith Bank. Tito leidt de start-up Helim Health, een aanbieder van full-service technologische diensten voor zorgverleners in groeimarkten. Zij is verder de oprichter van Feminist Coalition, een maatschappelijke organisatie die voorop liep bij de #Endsars-beweging. Haar echtgenoot Emmanuel Chukwu is de zoon van de rijke Tony Chukwu, een invloedrijk lid van de All Progressives Congress (APC) partij.

Lees ook: Saad Lamjarred getrouwd in Parijs

De traditionele bruiloft werd in juni gevierd in het Eko Hotel and Suites, Victoria Island, in Lagos in aanwezigheid van hoogwaardigheidsbekleders.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team