Zoeken

Brits koppel vertelt over afschuwelijk reis in Marrakech

6 september 2018 - 14:10 - Marokko

©

Een Brits koppel zal zijn reis in Marrakech niet snel vergeten. Beiden brachten heel de week ziek in hun hotelkamer door.

Megan Spencer en Dale Collins hadden een kamer in de Riu Tikida Palmeraie geboekt. Maar tijdens hun hele verblijf hadden ze last van aanhoudende maagproblemen.

Het koppel wilde echter niet naar het ziekenhuis en kreeg het bezoek van een arts in het hotel zelf. Van Marrakech zagen ze helemaal niets.

"We hebben echt afgezien door de ziekte en de diarree. We hadden geen andere keuze dan een plaatselijke dokter te laten komen. De medicijnen die we kregen hielpen maar we waren er kapot van dat onze vakantie zo eindigde.", verteld Megan aan Workopguardian.

"Om het nog erger te maken heeft Dale nog steeds last van de na-effecten. Wat er gebeurde is onaanvaardbaar en we denken dat we recht hebben op een vergoeding.", vervolgde de jonge vrouw.

Enkele dagen na hun terugkeer in Groot-Brittannië nam het koppel contact op met een advocaat om het hotel aan te klagen. Ze zullen geholpen worden door het kabinet Irwin Mitchell, dat reeds dergelijke zaken heeft behandeld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team