Zoeken

Coach Algerije schaamde zich tijdens wedstrijd tegen Marokko (video)

10 oktober 2019 - 17:40 - Sport

©

Djamel Belmadi, coach van het lokaal Algerijns elftal, vertelde dinsdag tijdens een persconferentie dat hij schaamte had gevoeld tijdens de wedstrijd tegen Marokko.

De coach hekelde onder meer de toestand van het veld, maar had ook kritieke op de organisatie van de wedstrijd in Blida op 21 september dit jaar.

"Het is jammer, ik zag een trieste spektakel. Ik schaamde me in de aanwezigheid van de president van de Marokkaanse voetbalbond. Het volkslied dat niet werkte, de stroom die uitviel, het grasveld in een droevige staat, en dat alles na onze zege op de Africa Cup.", aldus Belmadi.

"Ze vertelden ons dat de stadions in het eerste kwartaal van 2020 zouden worden geleverd, maar op dit moment weten we niet in welk stadion we zullen spelen [...] We hebben een echt stadionprobleem. Ik begeef me al een jaar lang in Tchaker en elke keer krijg ik hetzelfde te horen. Ik was er gisteren nog en het is echt een knutselwerk.", vervolgde hij teleurgesteld.
 
Marokko en Algerije speelden in september 0-0 gelijk in de kwalificatiereeks voor de African Championship of Nations 2020.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2020 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team