Zoeken

Beurs Marokkanen buitenland in juli in Marrakesh

19 juli 2011 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

De achtste editie van de beurs van Marokkanen in het buitenland wordt dit jaar gehouden van 18 tot 27 juli in Marrakesh. Het evenement, bedoeld om te informeren over investeringsmogelijkheden in Marokko en vooral Marrakesh, heeft als doel de vereenvoudiging van de investeringsprocedures in koninkrijk voor deze categorie.

Het salon is gewijd aan diverse thema’s zoals "recht op huisvesting voor Marokkanen in het buitenland", "belastingen en douane" en "investeren en oprichten van bedrijven", en fungeert als een bevoorrechte plaats voor ontmoetingen, uitwisseling en business.

Alle belanghebbenden wat betreft investeringen in Marokko, maar ook de overheden en instanties die betrekking hebben tot Marokkanen in het buitenland, worden er vertegenwoordigd.

De beurs, georganiseerd op initiatief van de Vereniging van Marokkaanse arbeiders en handelaars van Amiens (Frankrijk), in samenwerking met de provincie Marrakesh-Tensift-Al Haouz, zullen worden geanimeerd met tentoonstellingen, culturele activiteiten en artistieke avonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team