Zoeken

Berlusconi wist dat Karima (Ruby) El Mahroug minderjarig was

29 november 2013 - 20:56 - Wereld

©

De Voormalige Italiaanse Premier Silvio Berlusconi, wist dat de Marokkaanse Karima El Mahroug alias Ruby, minderjarig was toen hij haar betaalde voor seks.

Volgens de rechter, geciteerd door Huffington Post, sliep Berlusoni met de minderjarige Ruby tegen grote sommen geld en giften in natura zoals sieraden.

Hoewel hij zijn relatie met Karima El Mahroug blijft ontkennen, was Berlusconi zich bewust van haar jonge leeftijd. In de nacht van 27-28 mei 2010 had hij zelf de politie in Milaan gebeld om Karima vrij te krijgen, nadat ze 3000 euro had gestolen. Berlusconi vertelde toen aan de politie dat ze de kleindochter van de voormalige Egyptische president Hosni Mubarak was.

Ook was Berlusconi volgens de rechter wel degelijk de organisator van de de erotische ’Bunga Bunga’ feesten in zijn villa nabij Milaan. Op de feestjes mengden zich muziek, diners, shows en erotische spelletjes met jonge - soms minderjarige - meisjes.

Silvio Berlusconi werd op 24 juni in de Rubygate-zaak veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf en een levenslange onverkiesbaarheid.

Bladna.nl