Zoeken

Belgische reisorganisatie geeft gratis reizen naar Marokko weg

6 april 2022 - 10:20 - Wereld

©

De Gentse reisorganisatie Bunkhouse organiseert groepsreizen in kleine groepen voor jongeren tussen 20 en 39 jaar en heeft drie tickets naar Marokko weggegeven als onderdeel van zo’n groepsreis. Een overnachting in de Sahara is het hoogtepunt van deze reis.

Maandag om 10 uur kregen twintigers en dertigers de kans zich inschrijven voor een groepsreis naar Marokko. De eerste drie ingeschrevenen mochten helemaal gratis mee. "Met deze stunt willen we onze naambekendheid wat vergroten", zegt Roselien Wille van Bunkhouse. "Vroeger waren we onderdeel van Zuiderhuis Jongerenreizen, maar sinds oktober 2019 staan we daar los van", vertelt ze aan pzc.

De groepsreis vindt plaats van 8 tot 17 mei. Tien dagen lang krijgen de deelnemers volgens Roselien dan het beste van Marokko te zien. "Zo ontdekken we een mix aan onvergetelijke landschappen, het bruisende Marrakech en de gezellige kashba’s aan de voet van het Atlasgebergte. Daarnaast reizen we langs echte woestijndorpen en oases, waar het dagelijkse leven toch danig verschilt. Als kers op de taart trekken we drie dagen door de zandduinen van de Sahara en kamperen we onder de sterrenhemel."

Inschrijven was enkel mogelijk via de website van Bunkhouse. Naast de eerste drie ingeschrevenen die gratis mee mogen, hoeven de volgende drie ook maar 50 procent van de reis te betalen. De vier overige plaatsen in de groep kosten 1250 euro per persoon.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team