Zoeken

België of Marokko? Chemsdine Talbi heeft gekozen

22 mei 2024 - 18:00 - Sport

©

De Marokkaanse voetbalbond (FRMF) zet zijn jacht op talenten in het buitenland voort. De organisatie probeert de Belgisch-Marokkaanse speler Chemsdine Talbi te overtuigen om voor Marokko te kiezen in plaats van België.

De 19-jarige Chemsdine Talbi zou volgens Hesport overtuigd zijn van de plannen van de FRMF en staat op het punt een beslissing te nemen over zijn internationale toekomst. Tot nu toe speelde hij voor de Belgische nationale jeugdselecties (onder 15, 17 en 19 jaar). De Belgische bond doet er alles aan om hem te behouden.

Lees ook: Ilyes Bennane kiest voor Marokko, België telleurgesteld

Chemsdine Talbi, geboren op 9 mei 2005 in Sambreville (België), komt momenteel uit voor Club Brugge. De middenvelder wordt gezien als een van de grootste talenten in de Belgische competitie. Met een aflopend contract in de zomer van 2025 en een mogelijke contractverlenging van Club Brugge, zijn er ook diverse andere clubs die interesse tonen in de jonge Belgische Marokkaan. Zo wordt hij gelinkt aan LOSC en AS Monaco in de Ligue 1, RB Leipzig, VfL Wolfsburg en Eintracht Frankfurt in de Bundesliga, PSV Eindhoven en Ajax in de Eredivisie en Sassuolo in de Serie A.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team