Zoeken

Barça speelt tegen Raja Casablanca in Marokko

12 juli 2012 - 16:30 - Sport

©

Het is uiteindelijk tegen Raja Casablanca dat FC Barcelona een wedstrijd zal spelen op 28 juli in het nieuwe stadion van Tanger. In eerste instantie moest Rachid Taoussi, de nieuwe coach van FAR Rabat, een team opstellen met Atlas Leeuwen uit het Marokkaans voetbalkampioenschap.

De organisatoren hebben gekozen voor Raja Casablanca omdat meerdere voetballers van het Marokkaans elftal niet beschikbaar zijn. Het idee werd intussen ook afgewezen door de Marokkaanse voetbalbond.

Raja Casablanca, dat op 17 juli in de economische hoofdstad een oefenduel heeft gepland tegen de Spaanse Athletic Bilbao, traint op dit moment in Tunesië.

Het oefenduel tegen Barca wordt gekenmerkt door een eerbetoon aan de oude glorie van de Marokkaanse voetbal Abdelmajid Dolmy, die een tiental minuten zal spelen tijdens de wedstrijd.

Twee miljoen dirham werd door een reclamebureau aan Abdelmajid Dolmy beloofd voor zijn korte verschijning. Sonarges dat de stadions in Marokko beheert, zal zes miljoen dirham verdienen aan deze wedstrijd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team